Vad gör IPTV?

I den klassiska TV-visningshändelsen behövde du en TV och antenn. En TV-antenn tar emot radiovågor från luften, sänder dem till TV, analyserar radiovågor på TV som ljud och bild.

Vad gör IPTV?

Han gör detta med hjälp av en dator och IPTV över internet. Tack vare det här systemet, som vi kan tänka oss som smart TV, kan du titta på tusentals kanaler. Enligt paketet du prenumererar på kan du titta på sändningar som Dokumentärer, inhemska och utländska filmer, sportevenemang och tävlingsprogram.
Hur fungerar IPTV?

Förinspelade sändningar i IPTV-händelsen är värd på servrar. Med hjälp av lådor som du kan ansluta till din dator och göra en Internetanslutning kan du titta på dessa sändningar.

Rutan du ansluter till datorn tar emot krypterade datapaket via internet. Programvaran som du installerar avkodar dessa data och lösenord och låter dig övervaka sändningar på internet. Hela hemligheten finns på servrarna.
Hur man installerar IPTV?

Det finns många företag som du kan prenumerera på via internet. Företaget skickar dig en enhet som heter en IPTV-låda. Tänk på det som en diskantantenn och mottagare, det vill säga en mottagare. Mottagaren är IPTV box skickas till dig.

Inuti lådan finns en adapter och HDMI-kabel. Du ansluter HDMI-kabeln till datorn. På baksidan av lådan finns uttag som Ethernet-kabeln kommer att anslutas till. Du ansluter nätadaptern till vägguttaget. På detta sätt är systemet komplett. Det är maskinvarudelen.

I Programvaruavsnittet skickar företaget en länk till M3U-tillägget. Den här länken innehåller en lista över kanaler och lösenord som du behöver titta på dessa kanaler. Den här listan innehåller också information som hur länge paketet du köpte. Den innehåller också information om vilken server som ska övervaka sändningar på. Du måste spara filen med m3u-tillägget till USB-enheten och kopiera den till rutan som tillhandahålls till dig.