Tänk på vilken Reptil Näring du ger ditt husdjur innan du skaffar reptil försäkring

Det finns kommersiellt tillgängliga dieter för vissa reptiler; men de flesta behöver färsk mat. Till exempel kräver vissa mat som mjölkmaskar och möss medan andra kan behöva färsk frukt och grönsaker för att kompensera majoriteten av deras kost. Se till att du är villig att punga ut pengar och ansträngning som du kan behöva köpa färsk mat två till tre gånger i veckan. Det är också viktigt att tänka på detta innan du skaffar dig en vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt, då det kan kosta olika mycket med vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt.

Temperatur Är Viktigt

Kallblodiga varelser kan inte behålla sin kroppstemperatur inom raseri som behövs. Ditt husdjur kommer att räkna med dig att reglera sin miljö. Se till att du ber djuraffären att ge dig råd om lämpliga värmeanordningar och temperaturer som krävs för reptilen du väljer.
Hantering av reptiler med omsorg

Om du vill ha ett husdjur att gosa med, är en reptil inte för dig. Det finns olika hanteringsnivåer som behövs för specifika arter. Ta reda på hur mycket, eller hur lite, Din behöver. En bra djuraffär, som en som specialiserat sig på herptiles, guidar dig till ett säkert val om du vill ha ett husdjur reptil du kan hantera. Tänk på att vissa reptiler aldrig ska hanteras och din säkerhet — och hans-ska alltid skyddas.