Resa med flyg med din e-cigarett: under vilka förhållanden ?

För dem som regelbundet reser med flyg är det möjligt att resa med flyg med sin elektroniska cigarett e-cigg och ecigaretter, även i luften. Med ökningen av den elektroniska cigaretten de senaste åren är de flesta resenärer frestade att ta det överallt på sina resor. Dessutom kan de flesta inte klara sig utan det, med risk för att bli frestad att vända sig till den klassiska tobaks cigaretten : allvarligt misstag !

Reglerna är dock strikta att resa säkert med den här elektroniska enheten. Upptäck de olika förhållandena så att du kan lämna i fred, utan att se dig konfiskera ditt värdefulla material.
Vad ska man göra för att resa med flyg med din elektroniska cigarett: håll eller Handbagage ?

När du reser utomlands, måste du hålla din elektroniska cigarett i handbagaget. Dessutom är vaping batterier helt förbjudna i lastrummet, sedan 1 April 2016, genom beslut av Internationella civila luftfartsorganisationen (ICAO).

Denna åtgärd togs för att undvika risken för inflammation som detta representerar med trycksättning och trycksänkning. En del brand börjar redan ha inträffat under oavsiktlig start av e-cigaretter i lastrummet, flygbolagen har lärt sig läxan och har sedan dess ändrat sina regler.

Att resa med flyg med din elektroniska cigarett, men du får inte ladda den under din resa. Detta kommer också att undvika risken för en incident om enheten överhettas.

På samma sätt, om du har ett extra batteri, behåll det i originalförpackningen eller i ett isolerande paket och undvik särskilt tidiga power-ups. Så det är bättre att hålla ett öga på din vaper snarare än att låta det vandra runt i väskan obevakad. Låt den vila tills du anländer till din destination !

Du borde veta att varje flygbolag och varje destination kan införa egna regler för transport av elektroniska cigaretter. Således ser vissa företag som EasyJet Jet inga invändningar mot att ta honom i sitt personliga bagage medan andra kan neka dig detta privilegium. Det är därför nödvändigt att fråga med flygbolaget innan du reser med flyg med sin elektroniska cigarett.

Så kom ihåg att kontrollera, före din resa, villkoren för ditt företag. Dessutom tillåter vissa destinationer som Turkiet eller Brasilien inte användningen av elektroniska cigaretter på deras mark, utan att behöva ta med dig om du går till dessa länder.
Resa med flyg med din elektroniska cigarett: är det möjligt att vape under flygning ?

Resa med flyg med din elektroniska cigarett

Om för några år sedan var det tillräckligt att göra ögon söta till flygvärdinnan för att försöka få tillstånd att vape under resan i luften, är det nu inte möjligt att spela sin charm för detta.

Förbudet mot vaping beror främst på obehag för andra resenärer, men också på risken att utlösa rökdetektorer med den producerade ångan. Hoppas inte ens att vape (i hemlighet) på toaletten, eftersom dessa också är utrustade med rökdetektorer.

Slutligen, om vissa vapers och Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils har utvecklat diskreta vaping tekniker, såsom att hålla ångan genom att utföra en apné så att den utgångna mängden är minimal, är det bättre att undvika att testa dem i mitten av flygningen utan att vara säker på att behärska dem. Du kan fastna, med lite obehag och risken för sanktioner som går med det.
Reser med flyg med din elektroniska cigarett: vad ska man göra med din e-vätska under flygning ?

Som du säkert vet är det bara möjligt att resa med flyg med en flaska eller kolv i handbagaget endast om det inte överstiger 100 ml och måste placeras i en plastpåse med maximalt 1 liter och dimensioner på 20 x 20 cm. För att underlätta identifieringen är det bättre att ha en flaska som tydligt anger den transporterade produkten och en helt transparent väska.

Om dina flaskor har en kapacitet på mer än 100 ml av e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice, måste de vinna din resväska och vänta på dig klokt i håll. I det här fallet är det bättre att placera din flaska i en plastlåda för att undvika risken att öppna eller till och med explodera din flaska med förändringar i atmosfärstrycket. Det skulle vara synd att hitta alla dina kläder färgade av e-vätska, en gång anlände till din destination.

När det gäller clearomizersna som innehåller E-vätskan är det bättre att bära dem tomma för att undvika små läckor. Annars rekommenderas användning av en plastpåse eller låda. Om din clearomizer är fylld är det bättre att lämna den i upprätt läge eller att vända huvudet ner : det hela är att dess luftintag ligger överst. Detta kommer att förhindra att de spricker eller dränerar sin vätska.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.